Programma's

Succesvol groeien

met de juiste mensen op de juiste plek

Wie zijn we? Waar staan we voor? Als ondernemer die met zijn bedrijf en medewerkers wil groeien, zijn antwoorden op deze vragen om te beginnen belangrijk. Hoe ga je je profileren? Wat zijn de doelen op korte en lange termijn en wat betekent dit alles voor de mensen, kennis en ervaring die je om je heen nodig hebt? Vanuit dit programma leer je hoe je zelf regie neemt over het aannemen én behouden van de juiste mensen. Zodat je jezelf niet alleen hoge kosten en energie bespaart, maar écht succesvol kunt groeien.

“Na jaren nieuwe mensen gezocht te hebben via de klassieke manier van werven en selecteren, volgen we nu het programma bij Kirsten de Roo. Reden hiervoor was dat we moeite hadden met de juiste personen te vinden voor onze vacatures. Met haar programma gaan we ervan uit een grote stap te zetten in de goede richting van het werven, selecteren en onboarden van de juiste mensen voor onze organisatie. Haar programma bestaat uit 6 heldere, leerzame modules welke makkelijk te volgen zijn. Na afronding van iedere online module volgt er een coaching sessie met Kirsten. Ook is er uiteraard de gelegenheid voor het stellen van vragen en ontvangen we desgewenst adviezen welke erg prettig en vooral praktisch zijn.”

Karin Siebeling, HR manager, Breedveld & Schröder

“Bij Kirsten had ik coaching om inzicht te krijgen hoe je nu precies medewerkers in zijn/haar kracht zet.
Dat is wat mij betreft een absolute aanrader.
Kirsten zorgt voor een prettige gesprekssfeer en binnen no-time dat ze weet waar jij als leidinggevende tegenaan loopt.
Met de juiste vraagstelling laat Kirsten jou zelf de kernpunten ontdekken en geeft ze je direct handzame tips voor je dagelijkse toepassing. Heel verfrissend en daadkrachtig”.

Monique van der Steen, Vestigingsmanager Wiertz Company

Succesvol leren en ontwikkelen

om alles uit je huidige medewerkers te halen

Als leidinggevende wil je natuurlijk het beste team om je heen. Nu en in de toekomst. Maar hoe zorg je ervoor dat je medewerkers goed zijn én goed blijven? Hoe kom je erachter waarin ze zich verder willen en kunnen ontwikkelen en hoe faciliteer je deze ontwikkeling? In dit programma leer je hoe je je eigen concrete ontwikkelstrategie inzet, met als doel dat de mensen in je team zich blijven ontwikkelen en daardoor dus relevant blijven voor jouw bedrijf.

Succesvol onboarden

voor een goede start van nieuwe medewerkers

Regelmatig starten er nieuwe medewerkers in je organisatie. Je maakt misschien vooraf een wie-wat-waar-schema of plant wat kennismakingsgesprekken in, maar om nu te zeggen dat je introductie- en onboardingprogramma tiptop in orde zijn? Nee. Om ervoor te zorgen dat je nieuwe medewerkers voortaan goed landen en snel kunnen bijdragen aan het team, volg je dit programma. Het geeft jou alle handvatten voor het maken van een concreet en praktisch onboardingsplan, volledig afgestemd op jullie organisatie.

“Talent selecteren en weten te binden is een van de grootste uitdagingen voor ons bedrijf. Om verder te kunnen groeien, hebben we de juiste mensen nodig. Kirsten heeft ons meegenomen in haar visie om dit voor elkaar te krijgen. Met haar plan hebben we onze selectiestrategie, ons selectieproces tot en met on- en zelfs offboarding goed in kunnen richten. Hiervoor neemt ze de nodige expertise mee, maar ook haar toewijding en resultaatgerichtheid. Wat de samenwerking met Kirsten zo bijzonder maakt is haar positief kritische blik en haar praktische en concrete aanpak. Haar planmatige aanpak zorgt ervoor dat we ook daadwerkelijk dingen voor elkaar krijgen met elkaar”.

Bart van Went, Directeur QING Groep

“Bedankt! Dat is wat ik eigenlijk wil zeggen. Als je al zo lang in een branche werkt en je daar zo vertrouwd in bent dan is de stap naar nieuwe dingen eng. En zie je soms niet wat je allemaal nog meer kan. Kirsten heeft me doen laten inzien waar mijn krachten liggen en heb ik veel inzichten gekregen. Het voelt vertrouwd om met Kirsten te werken en je verhaal bij haar kwijt te kunnen. En ook komt Kirsten met een gedegen en vooral behapbaar stappenplan.

Nogmaals dank Kirsten!”

Loopbaanprogramma

voor meer regie over je eigen werkgeluk

Zie dit als een online coachingsprogramma, waarbij je toegang hebt tot zeven video’s die je kunt bekijken of beluisteren, opdrachten uitvoert en veel tips krijgt. Daarnaast kun je live met mij sparren over jouw loopbaan. Hierdoor leer je jezelf beter kennen en krijg je alle tools in handen om richting te geven aan je loopbaan. Wat kost en wat geeft je energie? Wil je beter worden in je huidige werk of een hele nieuwe richting op? Zit je nog op de juiste plek of kun je beter gaan voor een nieuwe baan of opleiding? Na het volgen van dit programma ben je in staat zelf stappen te zetten.